Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lezing: Spaanse Burgeroorlog

Met hispanist en auteur Robert Lemm
11 oktober 2011

Op 11 oktober komt Robert Lemm, hispanist en auteur van verscheidene boeken waaronder Geschiedenis van Spanje en zijn nieuwe boek: Goed Fout, relaas van een Spaanse falangist een lezing verzorgen over de Spaanse Burgeroorlog.

 Op deze laatste lezing van de lezingencommissie 2010-2011 hopen we antwoorden te krijgen op verschillende vragen over de Spaanse Burgeroorlog. Wie was er goed? En wie fout? Was de Spaanse Burgeroorlog een generale repetitie voor de Tweede Wereldoorlog of valt het totaal los van elkaar te zien? Hoe keken we tegen de Spaanse Burgeroorlog aan en hoe kijken we er nu naar? Waar staat het Spanje van tegenwoordig voor?

Kortom, voldoende reden om op 11 oktober langs te komen. De lezing zal plaatsvinden in de Heymanszaal van het Academiegebouw. De deuren gaan om 19.45 open en om 20.00 begint de lezing. De toegang is gratis en er zal vanzelfsprekend achteraf een borrel plaatsvinden.

Laatst gewijzigd:09 januari 2015 16:01

Meer nieuws