Oktobernummer Broerstraat 5 is uit

11 oktober 2011

In de nieuwe Broerstraat 5 onder meer: Volkskrantjournalist en RUG-docent Greta Riemersma over het leven bij de dag in Marokko en hoe in Nederland haar half-Marokkaanse kinderen worden uitgescholden; Arie Slob van de ChristenUnie over zijn gependel tussen werk, gezin en de Groningse Universiteitsbibliotheek, destijds; de ex-profvoetballer Zabih Etemadi die zich omschoolde tot voetbaladvocaat en Ally Derks over ‘haar’ IDFA-festival. Daarnaast hoogleraren over hun onderzoek naar nuttige techniek in de zorg, het wezen van ethisch handelen en het beleid van Buitenlandse Zaken. En emeritus hoogleraar Pieter van Strien, die een boek schreef over de persoonlijkheden van bekende wetenschappelijk genieën.

Broerstraat 5 oktober 2011

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31