Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oktobernummer Broerstraat 5 is uit

11 oktober 2011

In de nieuwe Broerstraat 5 onder meer: Volkskrantjournalist en RUG-docent Greta Riemersma over het leven bij de dag in Marokko en hoe in Nederland haar half-Marokkaanse kinderen worden uitgescholden; Arie Slob van de ChristenUnie over zijn gependel tussen werk, gezin en de Groningse Universiteitsbibliotheek, destijds; de ex-profvoetballer Zabih Etemadi die zich omschoolde tot voetbaladvocaat en Ally Derks over ‘haar’ IDFA-festival. Daarnaast hoogleraren over hun onderzoek naar nuttige techniek in de zorg, het wezen van ethisch handelen en het beleid van Buitenlandse Zaken. En emeritus hoogleraar Pieter van Strien, die een boek schreef over de persoonlijkheden van bekende wetenschappelijk genieën.

Lees verder:

Broerstraat 5 oktober 2011

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...