Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oktobernummer Broerstraat 5 is uit

11 oktober 2011

In de nieuwe Broerstraat 5 onder meer: Volkskrantjournalist en RUG-docent Greta Riemersma over het leven bij de dag in Marokko en hoe in Nederland haar half-Marokkaanse kinderen worden uitgescholden; Arie Slob van de ChristenUnie over zijn gependel tussen werk, gezin en de Groningse Universiteitsbibliotheek, destijds; de ex-profvoetballer Zabih Etemadi die zich omschoolde tot voetbaladvocaat en Ally Derks over ‘haar’ IDFA-festival. Daarnaast hoogleraren over hun onderzoek naar nuttige techniek in de zorg, het wezen van ethisch handelen en het beleid van Buitenlandse Zaken. En emeritus hoogleraar Pieter van Strien, die een boek schreef over de persoonlijkheden van bekende wetenschappelijk genieën.

Lees verder:

Broerstraat 5 oktober 2011

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:31

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....