Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Decaan Michel ter Hark neemt afscheid

13 oktober 2011
Michel ter Hark
Michel ter Hark

Met ingang van 1 januari 2012 zal Michel ter Hark de functie van decaan van de faculteit Letteren van de Vrije Universiteit te Amsterdam bekleden. Sinds 2000 is hij onze decaan en tevens hoogleraar Geschiedenis van de Filosofie geweest.

Onder zijn leiding is de faculteit tot grote bloei gekomen, hetgeen mag blijken uit de vele projectgelden die zijn verworven (VENI, VIDI, VICI, ERC etc.) en de uitstekende positie van de faculteit in de diverse onderzoeks- en onderwijsvisitaties; recent nog behaalde de faculteit een dubbele eerste plaats (studentenoordeel en hooglerarenoordeel) in de Elsevier Beste Studies special .

De faculteit is Michel zeer erkentelijk voor alles wat hij voor de faculteit betekend heeft en wenst hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:28
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 17 mei 2018

  Jilin University visits Faculty of Philosophy

  A delegation from the School of Philosophy and Sociology of Jilin University (China) visited UG’s Faculty of Philosophy

 • 17 april 2018

  De filosoof als verbinder

  April: Maand van de Filosofie. Een goede aanleiding voor een gesprek met hoogleraar Wetenschapsfilosofie (en natuurkundige) Jan-Willem Romeijn over het pad van een wetenschapper en de verbindende kracht van nieuwsgierigheid en kennis.

 • 05 april 2018

  Dissertatieprijs voor Joost van Driessche

  Joost van Driessche is een van de vijf ontvangers van de Disstertatieprijs 2018, uitgereikt door Stichting Praemium Erasmianum