Decaan Michel ter Hark neemt afscheid

13 oktober 2011
Michel ter Hark

Met ingang van 1 januari 2012 zal Michel ter Hark de functie van decaan van de faculteit Letteren van de Vrije Universiteit te Amsterdam bekleden. Sinds 2000 is hij onze decaan en tevens hoogleraar Geschiedenis van de Filosofie geweest.

Onder zijn leiding is de faculteit tot grote bloei gekomen, hetgeen mag blijken uit de vele projectgelden die zijn verworven (VENI, VIDI, VICI, ERC etc.) en de uitstekende positie van de faculteit in de diverse onderzoeks- en onderwijsvisitaties; recent nog behaalde de faculteit een dubbele eerste plaats (studentenoordeel en hooglerarenoordeel) in de Elsevier Beste Studies special .

De faculteit is Michel zeer erkentelijk voor alles wat hij voor de faculteit betekend heeft en wenst hem veel succes in zijn nieuwe functie.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:28
printOok beschikbaar in het: English