Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Tinka Veldhuis in radio programma Argos 3 september

05 september 2011
Op zaterdag 3 september jl. is Tinka Veldhuis geïnterviewd voor het VPRO radio programma Argos. Het betreft hier een 45 minuten durende radio-documentaire over het Nederlandse gevangenisbeleid voor terroristen. Deze documentaire is gemaakt naar aanleiding van o.a. Tinka's evaluatie van dit beleid. Luister het programma hier terug: http://weblogs.vpro.nl/argos/
Laatst gewijzigd:29 maart 2017 16:42

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...