Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Idem Dito op SURF Academy seminar

09 september 2011
Idem Dito zal op 13 september a.s. aanwezig zijn tijdens het seminar "Hoe selecteer ik een digitaal toetssysteem?" van SURF Academy. Er wordt een interessant programma geboden met presentaties door onderwijsinstellingen en leveranciers. Sake Jager, André Rosendaal en Floor Mulder verzorgen een presentatie namens Idem Dito. Hierin zullen ze ingaan op de achtergrond van het project, het opstellen van selectiecriteria en de uitvoering van pilots met studenten, docenten en andere medewerkers.
Laatst gewijzigd:29 maart 2018 12:37

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.