Idem Dito op SURF Academy seminar

09 september 2011
Idem Dito zal op 13 september a.s. aanwezig zijn tijdens het seminar "Hoe selecteer ik een digitaal toetssysteem?" van SURF Academy. Er wordt een interessant programma geboden met presentaties door onderwijsinstellingen en leveranciers. Sake Jager, André Rosendaal en Floor Mulder verzorgen een presentatie namens Idem Dito. Hierin zullen ze ingaan op de achtergrond van het project, het opstellen van selectiecriteria en de uitvoering van pilots met studenten, docenten en andere medewerkers.
Laatst gewijzigd:29 maart 2018 12:37