Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Idem Dito op SURF Academy seminar

09 september 2011
Idem Dito zal op 13 september a.s. aanwezig zijn tijdens het seminar "Hoe selecteer ik een digitaal toetssysteem?" van SURF Academy. Er wordt een interessant programma geboden met presentaties door onderwijsinstellingen en leveranciers. Sake Jager, André Rosendaal en Floor Mulder verzorgen een presentatie namens Idem Dito. Hierin zullen ze ingaan op de achtergrond van het project, het opstellen van selectiecriteria en de uitvoering van pilots met studenten, docenten en andere medewerkers.
Laatst gewijzigd:29 maart 2018 12:37

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.

 • 08 oktober 2018

  Computationeel taalkundigen te terughoudend in delen van onderzoeksdata en zelfgeschreven software

  Onderzoekers binnen de computationele taalkunde zijn nog onvoldoende bereid hun onderzoeksdata en benodigde zelf geschreven software en commando’s te delen met andere onderzoekers. Dat concluderen RUG-wetenschappers Martijn Wieling, Josine Rawee en...