Internationale delegatie van zusteruniversiteiten bezoekt Groningen

21 september 2011

Van 18-20 september 2011 ontving de Rijksuniversiteit Groningen vertegenwoordigers van de University of Virginia (Charlottesville, USA), de State University of New York (SUNY Geneseo, USA), Rensselaer Polytechnic Institute (Troy, USA), Northern Arizona University (Flagstaff, USA), Fudan University (China), the University of the Free State (Bloemfontein, Zuid-Afrika), the Pontificia Universidad Javeriana (Colombia) and Tohoku University (Japan).

Prof.dr. Sibrand Poppema, voorzitter van het College van Bestuur van de RUG, gaf algemene informatie over de universiteit, terwijl facultaire vertegenwoordigers in detail konden ingaan op het studieprogramma en graduate schools van de faculteiten.

Het doel van het programma was de bezoekers een helder beeld te geven van de RUG en wat de Groningse universiteit studenten en medewerkers van zusteruniversiteiten te bieden heeft. Tijdens een rondleiding door het centrum van de stad en een excursie naar de provincie maakten de gasten kennis met de Groningse geschiedenis en cultuur.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 15:43
printOok beschikbaar in het: English