Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingscollege GLTC

01 september 2011
Warrior

Traditiegetrouw wordt het collegejaar van de afdeling Griekse en Latijnse Taal en Cultuur geopend door een van de docenten, die in een algemeen college het publiek laat kennismaken met zijn of haar onderzoek.  

Het openingscollege wordt dit jaar gehouden door mevr.prof.dr. Sofia Voutsaki, hoogleraar Griekse archeologie.  

Haar college heeft de titel:

Hunter and warriors in Homer and Mycenae.

Het college is bedoeld voor alle docenten en studenten die bij de opleiding betrokken zijn.

 

Datum:      woensdag 7 september 2011

Aanvang:  16.15 uur

Plaats:      Academiegebouw, zaal 3


Laatst gewijzigd:16 september 2016 11:51

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...