Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Successful visit of Al Gore

30 september 2011
Kick off event successful
Kick off event successful

Students of the Economics and Business student Faculty association look back on a successful kick off event of the yearly EBF conference. The visit and speech of Al Gore inspired the attendents. Friday 30th September was the second day of the conference with speakers like Lex Hoogduin, Jan Pronk and Jacqueline Cramer.

► More information: EBF conference website www.ebfgroningen.nl/ebf-conference


Video reports (in Dutch):
-RTV Noord: Bliksembezoek klimaatgoeroe Al Gore rimpelloos
-RTV OOG: Bezoek Al Gore rustig verlopen
News
-Volkskrant Al Gore: Overweldigend bewijs voor klimaatverandering
-Dagblad van het Noorden 'Met Groningen komt het wel goed'
-Studenten.net Al Gore: ‘Jullie kunnen de wereld veranderen’

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 14:41

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...