Lezingen en Debat: “Student 2.0 - The Impact of New Ways of Working on University Spaces"

29 september 2011
Let's Talk

UPDATE - Downloads available:

-----------------

Op woensdagmiddag 5 oktober organiseert de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de RUG de lezingen- en discussiebijeenkomst “Student 2.0 - The Impact of New Ways of Working on University Spaces".

Digitale ontwikkelingen hebben een groeiende invloed op de wereld om ons heen, waaronder op onze werk- en studieomgevingen. Interessante sprekers zullen onder andere de gevolgen voor de universiteit zoals wij deze nu kennen bespreken. De voertaal is Engels.

Topics:

• Can the enabling technologies, social media, e-books, holograms, and film, replace the need and use of the physical presence of teachers and students?
  • Can the university use these developments and become a lively, enjoyable, and sparkling place to learn and exchange ideas?

Met: Alfons van Marrewijk (VU Amsterdam), Nieske Vergunst (Kennisnet), Andy Boyd (Shell) en Mark Mobach (FEB RUG)

Woensdag 5 oktober, 15.00-17.00 uur, Plaza Duisenberggebouw (Nettelbosje 2, Groningen)

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 14:39