Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

"Prinsjesdag lijkt niet hoopvol voor MKB", aldus dr. Maryse Brand op FEBlog

13 september 2011
.
www.rug.nl/feb/feblog

Ondernemers en de 3e dinsdag van september


"In de aanstaande miljoenennota lijkt het MKB -met name de kleine ondernemer- er slecht af te komen”, zegt dr. Maryse Brand. "In het beleid is er te weinig aandacht voor marktfalen waarbij de overheid soms zelf een belangrijke rol speelt. Een voorbeeld is het hanteren van aanbestedingsregels die ten nadele zijn van kleine bedrijven.” Overigens is de expert MKB & ondernemerschap er ook geen voorstander van om ondernemerschap ongelimiteerd te stimuleren. “Gelukkig is die gekte een beetje over.”

► Lees de gehele blog Ondernemers en de 3e dinsdag van september op  FEBlog

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 14:21
printView this page in: English

Meer nieuws