Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

"Prinsjesdag lijkt niet hoopvol voor MKB", aldus dr. Maryse Brand op FEBlog

13 september 2011
.
www.rug.nl/feb/feblog

Ondernemers en de 3e dinsdag van september


"In de aanstaande miljoenennota lijkt het MKB -met name de kleine ondernemer- er slecht af te komen”, zegt dr. Maryse Brand. "In het beleid is er te weinig aandacht voor marktfalen waarbij de overheid soms zelf een belangrijke rol speelt. Een voorbeeld is het hanteren van aanbestedingsregels die ten nadele zijn van kleine bedrijven.” Overigens is de expert MKB & ondernemerschap er ook geen voorstander van om ondernemerschap ongelimiteerd te stimuleren. “Gelukkig is die gekte een beetje over.”

► Lees de gehele blog Ondernemers en de 3e dinsdag van september op  FEBlog

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 14:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...