Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

"Prinsjesdag lijkt niet hoopvol voor MKB", aldus dr. Maryse Brand op FEBlog

13 september 2011
.
www.rug.nl/feb/feblog

Ondernemers en de 3e dinsdag van september


"In de aanstaande miljoenennota lijkt het MKB -met name de kleine ondernemer- er slecht af te komen”, zegt dr. Maryse Brand. "In het beleid is er te weinig aandacht voor marktfalen waarbij de overheid soms zelf een belangrijke rol speelt. Een voorbeeld is het hanteren van aanbestedingsregels die ten nadele zijn van kleine bedrijven.” Overigens is de expert MKB & ondernemerschap er ook geen voorstander van om ondernemerschap ongelimiteerd te stimuleren. “Gelukkig is die gekte een beetje over.”

► Lees de gehele blog Ondernemers en de 3e dinsdag van september op  FEBlog

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 14:21
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...