Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

“Kaasfonds ASN Bank meer dan gatenkaas”, aldus hoogleraren Scholtens en Spierdijk op FEBlog

13 september 2011
.
www.rug.nl/feb/feblog

> Laura Spierdijk en Bert Scholtens:

"Terwijl de financiële markten wereldwijd instorten, was er vorige week toch ook positief financieel nieuws te melden. De ASN bank, een volledige dochter van SNS Reaal, overweegt een beleggingsfonds op te richten dat boeren stimuleert om aan agrarisch natuurbeheer te doen en dividend uitkeert in de vorm van kaas (Trouw, 8 september). Dit kaasfonds lijkt veel goeds te beloven: Hulde voor dit initiatief dat tegenwicht biedt tegen de dramatische overheidsbezuinigingen op natuur." Bovendien verwachten Scholtens en Spierdijk niet dat dit zal uitdraaien op een debacle als met de teakfondsen in de jaren ‘90.

> Lees de gehele blog van Scholtens en Spierdijk: Het kaasfonds van de ASN Bank: meer dan gatenkaas op de FEBlog

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 14:20
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws