Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Delegatie van Japanse universiteiten bezoekt Groningen

28 september 2011

Een afvaardiging van universiteiten uit de Kansai regio in Japan bracht op 9 september een studiebezoek aan Rijksuniversiteit Groningen.

De delegatie stond onder leiding van prof. N. Nishisaka, vice-president van Kyoto University, een instelling waarmee de RUG goede contacten onderhoudt. Tijdens het bezoek werd gesproken over de financiering van universiteiten, kwaliteitszorg en lifelong learning.

Laatst gewijzigd:29 januari 2018 15:44

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...