Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Jeanne Mifsud Bonnici en Joseph Cannataci: 'Invloed consument op gebruik internet'

29 augustus 2011

De Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen coördineert een grootschalig Europees onderzoek naar de privacy van internetgebruikers, het CONSENT-project. De leiding van het project is in handen van prof. J.A. Cannataci en prof. dr. G.P. Mifsud Bonnici.

Gerelateerd: Groot Europees onderzoek naar online privacy op Security.nl, Online-enquête naar de omgang van internetgebruikers met privacy in Informatie Professional.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:34

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...