Openbare lezingen en werkcolleges gastschrijver Annejet van der Zijl

04 augustus 2011

In het najaar van 2011 is Annejet van der Zijl gastschrijver aan de Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit der Letteren. Zij verzorgt dan een aantal openbare lezingen en een reeks werkcolleges voor studenten van de Rijksuniversiteit Groningen met als thema ‘Schrijven is verleiden’. Annejet van der Zijl is vooral bekend van haar literaire werken 'Anna', de biografie van Annie M.G. Schmidt en Sonny Boy.

Lezingen en werkcolleges

De lezingen en het interview zijn na reservering toegankelijk voor een breed publiek. Voor de werkcolleges kunnen RUG-studenten zich door middel van een geschreven motivatie aanmelden . Er kunnen maximaal 14 studenten deelnemen aan de colleges: zeven letterenstudenten en zeven studenten van buiten de Letterenfaculteit.

In 2007 verzorgde Annejet van der Zijl de Letterenlezing aan de Rijksuniversiteit Groningen en opende hiermee het facultaire jaar.

Meer informatie over het gastschrijverschap van Annejet van de Zijl.

Meer informatie over de lezingen en reserveringen.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:59