Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijeenkomst met leveranciers toetspakketten zeer geslaagd

08 juli 2011

Donderdag 7 juli was een belangrijke dag voor het IdemDito project. Maar liefst 8 leveranciers van toetsprogramma’s waren bereid gevonden om hun toetspakketten te demonstreren. Het publiek bestond uit medewerkers van de RUG die betrokken zijn bij de selectie van een universiteitsbreed toetssysteem en enkele externe belangstellenden.

Het was een lange dag met presentaties van 9 tot 17.30 uur, maar de bijeenkomst was zeer interessant en bijzonder nuttig voor het Idem Dito projectteam.

Binnen enkele weken zullen we een keuze maken van pakketten die we verder in de praktijk willen toetsen.

Na de zomer gaan we beginnen met pilots met meerdere pakketten. Hierbij zal het hele toetsproces van ontwikkeling, invoer, afname en analyse met alle gekozen pakketten worden uitgevoerd. Aan de pilots wordt deelgenomen door docenten, studenten, toetsexperts en andere deskundigen vanuit de hele universiteit. Voor een overzicht van de presentaties, zie het Idem Dito blog 

 
Laatst gewijzigd:29 maart 2016 13:14

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.