Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bijeenkomst met leveranciers toetspakketten zeer geslaagd

08 juli 2011

Donderdag 7 juli was een belangrijke dag voor het IdemDito project. Maar liefst 8 leveranciers van toetsprogramma’s waren bereid gevonden om hun toetspakketten te demonstreren. Het publiek bestond uit medewerkers van de RUG die betrokken zijn bij de selectie van een universiteitsbreed toetssysteem en enkele externe belangstellenden.

Het was een lange dag met presentaties van 9 tot 17.30 uur, maar de bijeenkomst was zeer interessant en bijzonder nuttig voor het Idem Dito projectteam.

Binnen enkele weken zullen we een keuze maken van pakketten die we verder in de praktijk willen toetsen.

Na de zomer gaan we beginnen met pilots met meerdere pakketten. Hierbij zal het hele toetsproces van ontwikkeling, invoer, afname en analyse met alle gekozen pakketten worden uitgevoerd. Aan de pilots wordt deelgenomen door docenten, studenten, toetsexperts en andere deskundigen vanuit de hele universiteit. Voor een overzicht van de presentaties, zie het Idem Dito blog 

 
Laatst gewijzigd:29 maart 2016 13:14

Meer nieuws

 • 11 december 2018

  Eeuwenoude recepten uit de beerput (video)

  Archeoloog Merit Hondelink onderzoekt wat Nederlandse stedelingen uit de middenklasse aten in de 16e tot en met de 18e eeuw. Ze onderzoekt monsters uit oude beerputten op sporen van voedselbereiding. Maar Hondelink kookt zelf ook vergeten gerechten,...

 • 07 december 2018

  Nieuw themanummer Stem-, Spraak en Taalpathologie

  Stem-, Spraak- en Taalpathologie heeft het themanummer “Research Tutorials door Nederlandstalige onderzoekers in het buitenland, deel II” gepubliceerd.

 • 03 december 2018

  Huidig onderzoek naar terpen en wierden in beeld

  Annet Nieuwhof, Johan Nicolay (beiden Archeologie RUG) en Jeroen Wiersma (Kenniscentrum Landschap) brengen een nieuw boek uit over de stand van zaken in het onderzoek van het terpen- en wierdenland.