Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hub Hermans en Pietsie Feenstra ontvangen prijs voor beste boek over de Spaanse film

07 juli 2011
het bekroonde boek
het bekroonde boek

Eind mei 2011 maakte de Spaanse vereniging voor filmhistorici, de Asociación Española de Historiadores de Cine, bekend dat dr. Pietsie Feenstra en prof. dr. Hub Hermans de prijs voor het beste boek over de Spaanse film collectie 2008 hebben ontvangen.

Pietsie Feenstra en Hub Hermans zijn auteurs van het boek Miradas sobre pasado y presente en el cine español (1990-2005) , een boek over de moderne Spaanse film van 1990 - 2005. Hermans is hoogleraar Moderne Romaanse letterkunde en cultuurkunde, i.h.b. de Spaanse letter- en cultuurkunde, aan de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen. Feenstra is werkzaam aan het Instituut voor Filmstudies van de Sorbonne Nouvelle te Parijs.

Meer informatie


Laatst gewijzigd:09 januari 2015 16:01

Meer nieuws