Prestigieuze Erasmus Mundus hererkenning voor masteropleiding Euroculture

15 juli 2011

De masteropleiding Euroculture: Europe in the Wider World, is dit jaar opnieuw toegelaten tot het prestigieuze Erasmus Mundus van de Europese Unie. Van de 177 voorstellen die werden ingediend zijn er slechts 30 gehonoreerd. Opname in het Erasmus Mundus programma betekent dat de opleiding het predikaat ‘topopleiding’ verdient en zodoende opnieuw kan beschikken over onderwijsbeurzen van de Europese Unie. Deze zijn bedoeld voor het aantrekken van talentvolle studenten van binnen en buiten Europa. Het Erasmus Mundusprogramma van de Europese Unie ondersteunt kwalitatief zeer hoogstaande en innovatieve internationale hoger onderwijsprogramma’s (zgn. joint degrees). De opleiding wordt geco ö rdineerd vanuit de Faculteit der Letteren en samen met 11 gerenommeerde buitenlandse partnerinstellingen - waaronder vier niet-Europese -verzorgd.

Voor meer informatie: http://www.euroculturemaster.org/ en/of dr. Janny de Jong (Director of Studies) en drs. Marloes van der Weij (onderwijsco ö rdinator).

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:27
printView this page in: English