Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prestigieuze Erasmus Mundus hererkenning voor masteropleiding Euroculture

15 juli 2011

De masteropleiding Euroculture: Europe in the Wider World, is dit jaar opnieuw toegelaten tot het prestigieuze Erasmus Mundus van de Europese Unie. Van de 177 voorstellen die werden ingediend zijn er slechts 30 gehonoreerd. Opname in het Erasmus Mundus programma betekent dat de opleiding het predikaat ‘topopleiding’ verdient en zodoende opnieuw kan beschikken over onderwijsbeurzen van de Europese Unie. Deze zijn bedoeld voor het aantrekken van talentvolle studenten van binnen en buiten Europa. Het Erasmus Mundusprogramma van de Europese Unie ondersteunt kwalitatief zeer hoogstaande en innovatieve internationale hoger onderwijsprogramma’s (zgn. joint degrees). De opleiding wordt geco ö rdineerd vanuit de Faculteit der Letteren en samen met 11 gerenommeerde buitenlandse partnerinstellingen - waaronder vier niet-Europese -verzorgd.

Voor meer informatie: http://www.euroculturemaster.org/ en/of dr. Janny de Jong (Director of Studies) en drs. Marloes van der Weij (onderwijsco ö rdinator).

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:27
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.