'Academisch kwartiertje' verdwijnt

Aanvang colleges op het hele uur
14 juli 2011

Het College van Bestuur heeft besloten dat vanaf het collegejaar 2011- 2012 op de Rijksuniversiteit Groningen het zogenaamde 'academisch kwartiertje' verdwijnt. Dat betekent dat vanaf september aanstaande alle colleges op het hele uur beginnen, d.w.z om 09.00 uur, 10.00 uur etc.

Om studenten de gelegenheid te bieden zich tijdig naar het volgende college te begeven, kunnen colleges een kwartier voor het hele uur worden beëindigd.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:27