Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

BRAIN GEAR conference in Groningen on September 15 and 16

19 juli 2011
BRAIN GEAR, A conference in Groningen on September 15 and 16.
Neuroscientists, psychologists, sociologists, regulators and artists discuss the available and emerging technologies to repair and enhance the brain.
Register for free access: www.gmw.rug.nl/~braingear
Laatst gewijzigd:06 juni 2019 14:30

Meer nieuws

 • 26 april 2021

  Margrite Kalverboer benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau

  Margrite Kalverboer (Groningen, 1960), sinds 1990 verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Zij is onbezoldigd bijzonder hoogleraar ‘Kind, (Ortho)pedagogiek & Kinderrechten en...

 • 26 april 2021

  Mondkapjes verminderen emotieherkenning en gevoel van nabijheid    

  Mondneusmaskers maken het moeilijker de emoties van anderen nauwkeurig te ‘lezen’. Ook zorgen ze ervoor dat anderen verder weg lijken, wat ertoe kan leiden dat mensen dichterbij elkaar gaan staan: een contraproductieve reactie die de...

 • 13 april 2021

  Waarom is crisiscommunicatie zo moeilijk?

  Hoe kunnen autoriteiten het best communiceren over dreigende crisissituaties? Francesca Giardini houdt zich met deze vraag bezig, nadat zij zelf de gevolgen ondervond van een aardbeving in haar geboortestad. Ze onderzoekt hoe sociale interactie...