Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

'Duurzaam geld' - nieuwe FEBlog van professor Bert Scholtens

04 juli 2011
.
www.rug.nl/feb/feblog

FEBlog door professor Bert Scholtens:

Fair trade koffie of scharreleieren: er zijn duidelijke keurmerken voor producten die rekening houden met mens en milieu. Voor financiële producten is dat niet zo, behalve bepaalde spaarproducten. Het is tijd dat ook verzekeraars, pensioenfondsen en beleggingsfondsen inzicht gaan geven in de gevolgen van hun handelen.

Lees Prof. Scholtens' complete blog op: www.rug.nl/feb/feblog

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 12:30
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...