Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

'Duurzaam geld' - nieuwe FEBlog van professor Bert Scholtens

04 juli 2011
.
www.rug.nl/feb/feblog

FEBlog door professor Bert Scholtens:

Fair trade koffie of scharreleieren: er zijn duidelijke keurmerken voor producten die rekening houden met mens en milieu. Voor financiële producten is dat niet zo, behalve bepaalde spaarproducten. Het is tijd dat ook verzekeraars, pensioenfondsen en beleggingsfondsen inzicht gaan geven in de gevolgen van hun handelen.

Lees Prof. Scholtens' complete blog op: www.rug.nl/feb/feblog

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 12:30
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...

 • 17 augustus 2018

  Lokale Lasten Calculator maakt vergelijken belastingen eenvoudig

  Voor het eerst kan iedere Nederlander zonder moeite zien hoeveel hij of zij moet betalen aan gemeente, provincie en waterschap. Vandaag presenteert het Centrum voor Onderzoek van de Economie van Lagere Overheden (COELO) van de Rijksuniversiteit Groningen...