Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Zomercursus van het Junior Honours College voor getalenteerde 5 vwo'ers

07 juni 2011

Op 6, 7, 8, 11 en 12 juli organiseert de Scholierenacademie een Zomercursus voor het Junior Honours College.

Het Junior Honours College is er voor getalenteerde vwo-scholieren (gemiddeld 8 of hoger) uit klas 5 en 6 Het programma geeft een voorproefje op het RUG Honours College . De zomercursus van het Junior Honours College biedt van alles wat. Er is aandacht voor alle drie wetenschapsgebieden (alfa, bèta en gamma). Daarnaast gaan we aan de slag met het aanleren van vaardigheden, zoals het opstellen van een goede onderzoeksvraag en debatteren. Uiteraard spreek je ook met studenten die deelnemen aan het Honours College. Let op: zowel het Junior Honours College als het RUG Honours College zijn alleen bedoeld voor scholieren en studenten die breed geïnteresseerd en zeer gemotiveerd zijn.

Deelname aan de Zomercursus is gratis, maar lunch- en reisgeld zijn voor eigen rekening.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 12:38

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...