Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

245.000 euro van NWO MaGW voor TRAILS onderzoek van René Veenstra

21 juni 2011
Bij NWO MaGW heeft René Veenstra (sociologie) namens het TRAILS consortium een aanvraag ingediend ten behoeve van de vijfde meting van TRAILS. Vanuit het NWO is het maximale bedrag van 245.000euro toegekend aan de aanvraag met de titel Tracking Emerging Adults, the fifth wave of TRAILS. Het geld zal worden gebruikt om bij de vijfde meting van TRAILS vragenlijsten en interviews af te nemen. Er kan nu, net als bij de derde meting, via een interview een Event History Calendar afgenomen worden bij de inmiddels volwassen TRAILS deelnemers (geboren rond 1990). Ook maakt de aanvraag het mogelijk om wederom van verscheidene informanten gebruik te maken. Bij de vijfde meting zullen zowel de partners als de ouders van TRAILS deelnemers als informant dienen.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:26

Meer nieuws