Boudewijn de Bruin in NOS Journaal

We zijn blind voor de risico's van cloud computing
16 juni 2011

Hoogleraar financiële ethiek Boudewijn de Bruin verscheen in het NOS Journaal van zaterdag 11 juni (vanaf 1 min 23 in beeld).

Bijna ongemerkt is veel van wat we met een computer doen weggetrokken uit de machine die thuis staat. Veel staat nu op computers die over de hele wereld verspreid staan. Boudewijn de Bruin wijst op de risico's.

Vorige maand verscheen over dit onderwerp het artikel Hoe onschuldig is cloud computing? van zijn hand in Dagblad Trouw.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:26