Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NOHA studenten op bezoek bij Minister van Vluchtelingenzaken in Georgië 

06 juni 2011

In mei 2011 is een groep NOHA studenten op studiereis geweest naar Georgië. Zij hebben onder andere een bezoek gebracht aan de minister van Vluchtelingenzaken. Lees het artikel op de website van het Ministerie:

http://mra.gov.ge/main/ENG#readmore/604

Laatst gewijzigd:25 juni 2015 16:04

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...