Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Scriptieprijs voor Henk-Jan Nanninga

06 juni 2011

De NBN-Rabobank Scriptieprijs 2011, jaarlijks georganiseerd door het Netwerk Bedrijfsethiek Nederland i.s.m. de Rabobank, wil studenten stimuleren om bedrijfsethische aspecten in hun studie en onderzoek te betrekken.

RUG-student Henk-Jan Nanninga ontving deze prijs op 20 mei jl. voor zijn scriptie De bankiersverklaring bezien vanuit Kantiaanse ethiek, waarin hij een aantal verfijningen en aanscherpingen voorstelt voor de bankiersverklaring. Henk-Jan Nanninga is afgestudeerd in Accountancy & Controlling (FEB) en ging verder met Wijsbegeerte van een Wetenschap. Hoogleraar Financiële Ethiek prof.dr. Boudewijn de Bruin begeleidde hem bij het schrijven van zijn bachelorscriptie.

Laatst gewijzigd:07 juni 2016 15:11

Meer nieuws

 • 17 mei 2018

  Jilin University visits Faculty of Philosophy

  A delegation from the School of Philosophy and Sociology of Jilin University (China) visited UG’s Faculty of Philosophy

 • 17 april 2018

  De filosoof als verbinder

  April: Maand van de Filosofie. Een goede aanleiding voor een gesprek met hoogleraar Wetenschapsfilosofie (en natuurkundige) Jan-Willem Romeijn over het pad van een wetenschapper en de verbindende kracht van nieuwsgierigheid en kennis.

 • 05 april 2018

  Dissertatieprijs voor Joost van Driessche

  Joost van Driessche is een van de vijf ontvangers van de Disstertatieprijs 2018, uitgereikt door Stichting Praemium Erasmianum