Scriptieprijs voor Henk-Jan Nanninga

06 juni 2011

De NBN-Rabobank Scriptieprijs 2011, jaarlijks georganiseerd door het Netwerk Bedrijfsethiek Nederland i.s.m. de Rabobank, wil studenten stimuleren om bedrijfsethische aspecten in hun studie en onderzoek te betrekken.

RUG-student Henk-Jan Nanninga ontving deze prijs op 20 mei jl. voor zijn scriptie De bankiersverklaring bezien vanuit Kantiaanse ethiek, waarin hij een aantal verfijningen en aanscherpingen voorstelt voor de bankiersverklaring. Henk-Jan Nanninga is afgestudeerd in Accountancy & Controlling (FEB) en ging verder met Wijsbegeerte van een Wetenschap. Hoogleraar Financiële Ethiek prof.dr. Boudewijn de Bruin begeleidde hem bij het schrijven van zijn bachelorscriptie.

Laatst gewijzigd:07 juni 2016 15:11