1 juni: Hongaarse dag

U bent van harte welkom!
01 juni 2011

Graag nodigen wij u uit voor de Hongaarse Dag op woensdag 1 juni aanstaande. Om 16.00 uur zal prof. George Schöpflin, europarlementariër, in zijn een lezing “Is Europe Strong Enough? – A perspective from the Hungarian Presidency of the Council of the European Union”, zijn perspectief verwoorden over de Europese Unie. Daarna om 17.30 uur is er een filmvoorstelling van de regisseur Gábor Dettre ‘Cloud over the Ganges’. Na afloop kunt u met de regisseur kennismaken onder het genot van een hapje en drankje.

De Hongaarse Dag op 1 juni is één van de vele activiteiten die georganiseerd wordt in het kader van de Hongaarse Dagen in Groningen. De Hongaarse Dagen in Groningen is een samenwerking met de ambassade van Hongarije in Den Haag, Midden- en Oost-Europese Studies en Finoegrische talen en culturen van de Rijksuniversiteit Groningen. Slotacitiviteit is het vijfde internationale symposium over Finoegrische talen. Dit symposium wordt gehouden aan de Rijksuniversiteit Groningen van 7 t/m 9 juni.

Wanneer : Hongaarse Dag, woensdag 1 juni 2011
Waar : Senaatszaal, Academiegebouw (Broerstraat 5, Groningen)
  De borrel vindt plaats in het Harmoniegebouw, afdeling Finoegrische talen en culturen

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:50