7 - 9 juni: 5e Internationale symposium voor Finoegrische talen in Groningen

07 juni 2011

Van 7 tot en met 9 juni vindt het 5e internationale symposium voor Finoegrische talen in Groningen plaats.  Het symposium biedt een belangrijke Finoegrische bijdrage aan het internationale onderzoek naar folklore , mythen en culturele identiteit. Genodigde sprekers zijn onder meer Mihály Hoppál (Eötvös Loránd University, Budapest), Seppo Knuuttila (University of Joensuu), Ülo Valk (University of Tartu).

Locatie: Rijksuniversiteit Groningen, 7 t/m 9 juni

Het programma en meer informatie vindt u op de website van Finno-Ugric Languages 2011.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:26
printView this page in: English