Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

7 - 9 juni: 5e Internationale symposium voor Finoegrische talen in Groningen

07 juni 2011

Van 7 tot en met 9 juni vindt het 5e internationale symposium voor Finoegrische talen in Groningen plaats.  Het symposium biedt een belangrijke Finoegrische bijdrage aan het internationale onderzoek naar folklore , mythen en culturele identiteit. Genodigde sprekers zijn onder meer Mihály Hoppál (Eötvös Loránd University, Budapest), Seppo Knuuttila (University of Joensuu), Ülo Valk (University of Tartu).

Locatie: Rijksuniversiteit Groningen, 7 t/m 9 juni

Het programma en meer informatie vindt u op de website van Finno-Ugric Languages 2011.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:26
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.