Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

7 - 9 juni: 5e Internationale symposium voor Finoegrische talen in Groningen

07 juni 2011

Van 7 tot en met 9 juni vindt het 5e internationale symposium voor Finoegrische talen in Groningen plaats.  Het symposium biedt een belangrijke Finoegrische bijdrage aan het internationale onderzoek naar folklore , mythen en culturele identiteit. Genodigde sprekers zijn onder meer Mihály Hoppál (Eötvös Loránd University, Budapest), Seppo Knuuttila (University of Joensuu), Ülo Valk (University of Tartu).

Locatie: Rijksuniversiteit Groningen, 7 t/m 9 juni

Het programma en meer informatie vindt u op de website van Finno-Ugric Languages 2011.

Laatst gewijzigd:29 januari 2019 16:37
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.