Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG-website bekroond door ScienceGuide

29 juni 2011

De websites van de Hogeschool Rotterdam en de Rijksuniversiteit Groningen zijn door het e-magazine ScienceGuide verkozen tot de beste van het Nederlands hoger onderwijs. Dat blijkt uit de jaarlijkse benchmark door Strategy on Demand en ScienceGuide. De uitslag is gepresenteerd op de Dag van de Excellentie in Den Haag.

De Groningse universiteit is de winnaar is in de categorie universiteiten. De tweede en derde plaats zijn voor de Vrije Universiteit en de Technische Universiteit Delft.

De benchmark van de kwaliteit en bruikbaarheid van de HO-websites is, aldus ScienceGuide,  gebaseerd op een kritische analyse aan de hand van een reeks criteria voor de doeltreffendheid en kwaliteiten van de sites. Ze zijn getoetst aan de hand van oordelen van vijftig studenten uit het HBO en WO en een expertteam van Strategy on Demand en ScienceGuide.

Zie: nieuwsbericht ScienceGuide

Laatst gewijzigd:23 oktober 2017 15:14

Meer nieuws