Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Conference: Does microfinance work or not?

08 juni 2011
.
www.microfinance2011.eu

To discuss the current controversies in microfinance research, the University of Groningen will host the Second European Research Conference on Microfinance from 16-18 June 2011. Keynote speakers include critics and supporters.

Speakers are for example Milford Bateman, the author of the famous book “Why Microfinance doesn’t work”, David Roodman of the Center of Global Development, Washington, Paul Mosley of the University of Sheffield, and several directors of  Microfinance institutions in Asia and Latin America. Moreover, more than 150 research papers will be discussed.

The conference is co-organized by Globalization Studies Groningen (GSG), and the Center for International banking, Insurance and Finance (CIBIF), of the Faculty of Economics and Business, University of Groningen. CIBIF has a strong track record in microfinance research, and includes several internationally well-known microfinance researchers.

More information on the conference:

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 12:14

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...