Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

ICS 25th anniversary symposium: "Social Networks, Solidarity, and Inequality: The Next Frontier", Groningen, May 13-14

12 mei 2011
ICS 25th anniversary symposium: "Social Networks, Solidarity, and Inequality: The Next Frontier", Groningen May 13-14
Organizers: Rie Bosman and Rafael Wittek
Invited guest speakers: Christophe Boone (Universiteit Antwerpen, België), Andreas Diekmann (ETH Zürich, Zwitserland), Tom DiPrete (Columbia University New York, USA), Frank Kalter (Universität Mannheim, Duitsland), Laurent Lesnard (CRNS, Paris, France).
Presentations by ICS faculty. Check out the program.
Laatst gewijzigd:22 juni 2016 15:08

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...