Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ICS 25th anniversary symposium: "Social Networks, Solidarity, and Inequality: The Next Frontier", Groningen, May 13-14

12 mei 2011
ICS 25th anniversary symposium: "Social Networks, Solidarity, and Inequality: The Next Frontier", Groningen May 13-14
Organizers: Rie Bosman and Rafael Wittek
Invited guest speakers: Christophe Boone (Universiteit Antwerpen, België), Andreas Diekmann (ETH Zürich, Zwitserland), Tom DiPrete (Columbia University New York, USA), Frank Kalter (Universität Mannheim, Duitsland), Laurent Lesnard (CRNS, Paris, France).
Presentations by ICS faculty. Check out the program.
Laatst gewijzigd:22 juni 2016 15:08

Meer nieuws

 • 19 maart 2019

  Terugvalpreventie voor depressie

  Omdat de terugvalpercentages na herstel van een depressie hoog zijn, deed Nicola Klein promotieonderzoek naar hiaten in de kennis over terugvalpreventie bij depressie. Ze heeft zowel de klinische effectiviteit als de kosteneffectiviteit van verschillende...

 • 13 maart 2019

  Werkverstoringen schaden het welzijn van de werknemer

  Werkverstoringen zijn typische stressveroorzakers in de hedendaagse organisaties. Ze komen in diverse vormen zoals binnenkomende e-mails, telefoongesprekken, computerstoringen, collega's die advies vragen of langskomen voor een praatje. Uit een recent...

 • 13 maart 2019

  Vieze geur vermindert seksuele opwinding

  Het toedienen van een vieze walgelijke geur vermindert de seksuele opwinding bij mannen. Dit blijkt uit een recente studie van de Rijksuniversiteit Groningen die onlangs werd gepubliceerd in PLOS ONE. Proefpersonen werden tijdens het kijken van een...