Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Corry van der Sluis benoemd tot hoogleraar Revalidatiegeneeskunde

31 mei 2011

Dr. C.K. van der Sluis is per 1 april 2011 benoemd tot hoogleraar Revalidatiegeneeskunde, in het bijzonder arm- en handrevalidatie bij het Universitair Medisch Centrum Groningen. Van der Sluis zal binnen het vakgebied van de Revalidatiegeneeskunde het onderzoek leiden naar de gevolgen van aandoeningen van de bovenste extremiteit. Het onderzoek zal leiden tot implementatie van de resultaten in verandering en verbetering van de behandeling van patiënten met arm-handproblematiek. Daartoe zal Van der Sluis samenwerken met o.a. de disciplinegroepen Traumatologie, Chirurgie, waaronder de Plastische Chirurgie, Reumatologie en Orthopedie.

Corry van der Sluis (Lippenhuizen, 1964) studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aan deze universiteit vervolgde zij haar opleiding tot revalidatiearts. In 1998 promoveerde Van der Sluis tot Doctor in de Medische Wetenschappen aan de RUG op het proefschrift getiteld “Outcomes of major trauma.” Sinds 1996 werkt zij als revalidatiearts bij de Afdeling Revalidatiegeneeskunde van het UMCG.

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 augustus 2018

  Hartfalen stimuleert tumorgroei

  Een hart dat als gevolg van een hartinfarct versleten is en minder goed bloed rondpompt, scheidt stoffen af die tumorgroei stimuleren. Dat blijkt uit onderzoek met muismodellen, ondersteund met gegevens uit bevolkingsonderzoek PREVEND, uitgevoerd door...

 • 09 augustus 2018

  Ben Feringa vanavond in boekenprogramma op NPO 1

  Ben Feringa vanavond in boekenprogramma op NPO 1

 • 27 juli 2018

  Duizenden studenten starten hun studietijd met 'Meatless Monday'

  Op 13 augustus gaat de 50e KEI-week van start en al op de eerste dag worden deelnemende studenten gestimuleerd om geen vlees te eten: de Meatless Monday. Alle KEI-groepjes kunnen in de filialen van Albert Heijn in Groningen speciaal samengestelde vegetarische...