Corry van der Sluis benoemd tot hoogleraar Revalidatiegeneeskunde

31 mei 2011

Dr. C.K. van der Sluis is per 1 april 2011 benoemd tot hoogleraar Revalidatiegeneeskunde, in het bijzonder arm- en handrevalidatie bij het Universitair Medisch Centrum Groningen. Van der Sluis zal binnen het vakgebied van de Revalidatiegeneeskunde het onderzoek leiden naar de gevolgen van aandoeningen van de bovenste extremiteit. Het onderzoek zal leiden tot implementatie van de resultaten in verandering en verbetering van de behandeling van patiënten met arm-handproblematiek. Daartoe zal Van der Sluis samenwerken met o.a. de disciplinegroepen Traumatologie, Chirurgie, waaronder de Plastische Chirurgie, Reumatologie en Orthopedie.

Corry van der Sluis (Lippenhuizen, 1964) studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Aan deze universiteit vervolgde zij haar opleiding tot revalidatiearts. In 1998 promoveerde Van der Sluis tot Doctor in de Medische Wetenschappen aan de RUG op het proefschrift getiteld “Outcomes of major trauma.” Sinds 1996 werkt zij als revalidatiearts bij de Afdeling Revalidatiegeneeskunde van het UMCG.

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56
printOok beschikbaar in het: English