Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Claudio de Persis benoemd tot hoogleraar Intelligente Industriële Systemen

17 mei 2011

Prof.dr. Claudio de Persis is per 1 mei 2011 benoemd tot hoogleraar Intelligente Industriële Systemen bij de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. De Persis was sinds 2009 hoogleraar aan de Universiteit Twente. Zijn onderzoek richt zich op informaticasystemen die toegepast kunnen worden in systeembiologie, grootschalige industriële processen, energiesystemen en robotic networks.

De Persis studeerde en promoveerde aan de Sapienza University in Rome en werkte daarna onder andere aan de Washington University en Yale University.

 

Laatst gewijzigd:25 februari 2015 15:56

Meer nieuws

 • 20 november 2018

  Prof. dr. Dirk Slotboom wint FSE Teaching Award 2017

  Op de Education Day van de Faculty of Science and Engineering is de winnaar van de Faculty Teaching Award 2017 onthuld: prof. dr. Dirk Slotboom is verkozen tot FSE-docent van het jaar 2017.

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 14 november 2018

  De lift tussen leven en dood

  De celmembraan is de grens van het leven. Dit dunne vettige omhulsel houdt de inhoud van de cel bij elkaar. De transporteiwitten in die membraan zijn van levensbelang. Ze zorgen voor contact en uitwisseling met de buitenwereld. RUG-hoogleraar biochemie...