Hub Hermans en Pietsie Feenstra ontvangen prijs voor beste boek over de Spaanse film

30 mei 2011

Afgelopen week maakte de Spaanse vereniging voor filmhistorici, de Asociación Española de Historiadores de Cine, bekend dat dr. Pietsie Feenstra en prof. dr. Hub Hermans de prijs voor het beste boek over de Spaanse film collectie 2008 hebben ontvangen.

Pietsie Feenstra en Hub Hermans zijn auteurs van het boek 'Miradas sobre pasado y presente en el cine español (1990-2005)', een boek over de moderne Spaanse film van 1990 - 2005. Hermans is hoogleraar Moderne Romaanse letterkunde en cultuurkunde, i.h.b. de Spaanse letter- en cultuurkunde, aan de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen. Feenstra is werkzaam aan het Instituut voor Filmstudies van de Sorbonne Nouvelle te Parijs.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:56