Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ph.D. Network Workshop "Materials for Energy"

14 april 2011

The Dutch Materials Research Schools, MESA+-Twente, Zernike Institute for Advanced Materials-Groningen,  IMM-Nijmegen are organizing a workshop entitled “Materials for Energy" for Ph.D.-students in materials research. The workshop will be held on the island of Ameland (The Netherlands) from 19 June - 24 June 2011.

Scope

The theme “Materials for Energy” covers a broad interdisciplinary field within physics and chemistry. International experts will give tutorials and stimulate discussions on a large range of topics going from solar cells (in many of their different forms) till bio-mass and hydrogen production. All these different topics are connected by the fact to be at the forefront of research in Material Science.

Participation

The workshop is sponsored by the PhD-network from the participating institutions, but is open to all who are interested. The participant fee is Euro 700 and includes all accommodation and meals, but excludes drinks as well as dinner on Sunday. More information about the PhD school can be foud on the Zernike Institute site.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:25

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...