Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ph.D. Network Workshop "Materials for Energy"

14 april 2011

The Dutch Materials Research Schools, MESA+-Twente, Zernike Institute for Advanced Materials-Groningen,  IMM-Nijmegen are organizing a workshop entitled “Materials for Energy" for Ph.D.-students in materials research. The workshop will be held on the island of Ameland (The Netherlands) from 19 June - 24 June 2011.

Scope

The theme “Materials for Energy” covers a broad interdisciplinary field within physics and chemistry. International experts will give tutorials and stimulate discussions on a large range of topics going from solar cells (in many of their different forms) till bio-mass and hydrogen production. All these different topics are connected by the fact to be at the forefront of research in Material Science.

Participation

The workshop is sponsored by the PhD-network from the participating institutions, but is open to all who are interested. The participant fee is Euro 700 and includes all accommodation and meals, but excludes drinks as well as dinner on Sunday. More information about the PhD school can be foud on the Zernike Institute site.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:25

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...