Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Magda Isac wint twee AERA-prijzen

29 april 2011
Magda Isac MSc.
Magda Isac MSc.

De prestigieuze American Educational Research Association heeft aan promovendus Magda Isac twee prijzen toegekend, te weten The Best Postgraduate Paper Award en The International Travel Award.

Het betreffende artikel heeft als titel “The Contribution of Schooling to Secondary School Students' Citizenship Outcomes Across Countries” en is mede geschreven door dr. Ralf Maslowski and prof. dr. Greetje van der Werf.  

Burgerschap

Het artikel beschrijft een vergelijkend onderzoek in 35 landen naar de invloed van burgerschapseducatie op de cognitieve en niet-cognitieve uitkomsten, zoals kennis over burgerschap, houding ten aanzien van democratie en de intentie om in de toekomst mogelijk deel te nemen aan protestdemonstraties.  

Meer informatie verkrijgbaar bij Magda Isac.

 

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:25
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws