Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Maarten Bosker and Harry Garretsen win Martin Beckmann Prize 2011

26 april 2011

FEB researchers Maarten Bosker and Harry Garretsen won the Martin Beckman Prize for the best paper published in 2010 in 'Papers in Regional Science'. This is the official journal of the Regional Science Association International(RSAI). As the winner of the prize they will receive a plaque and a small cash prize, handed over at one of the next supraregional meetings of RSAI.

The jury consisting of Masahisa Fujita, Jean Paelinck, John Quigley and Jouke van Dijk chose Bosker and Garretsen's article ‘Trade costs in empirical New Economic Geography’ published in Papers in Regional Science, Issue 3 (p485-511) as the winning paper, together with an article about industrial agglomeration effects in Japan, by three Japanese authors.

Website Papers in Regional Science

Harry Garretsen
Harry Garretsen
Laatst gewijzigd:16 februari 2018 12:04
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 21 januari 2019

  Change | Oratie Nancy Kamp-Roelands op 22 januari

  Door grote uitdagingen op het gebied van milieu, maatschappij, economie en technologie veranderen onze omgeving snel. Ook de rol van het bedrijfsleven in de samenleving verandert. Het idee dat een meer waardengedreven bedrijfsmodel voor meerdere stakeholders...

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...