Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Huub Wijfjes in Commissie van Deskundigen NOS

24 maart 2011

Prof.dr. Huub Wijfjes is benoemd als lid in het nieuwe adviesorgaan van de NOS: de Commissie van Deskundigen. Deze commissie is in het leven geroepen om de Raad van Toezicht te adviseren over het journalistiek en maatschappelijk functioneren van de NOS. Het advies van de commissie richt zich voornamelijk op grote thema’s zoals diversiteit (variatie binnen de organisatie), pluriformiteit (variatie aan invalshoeken en meningen) en de aansluiting van de NOS bij de samenleving.

Ook Yvonne Zonderop, eerder als docent verbonden aan de Afdeling Journalistiek, is lid van de vijfkoppige commissie. De commissie staat onder voorzitterschap van Harry Kramer, de voormalig directeur media van het ministerie van OCW.

Laatst gewijzigd:29 november 2016 10:09
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.