Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Huub Wijfjes in Commissie van Deskundigen NOS

24 maart 2011

Prof.dr. Huub Wijfjes is benoemd als lid in het nieuwe adviesorgaan van de NOS: de Commissie van Deskundigen. Deze commissie is in het leven geroepen om de Raad van Toezicht te adviseren over het journalistiek en maatschappelijk functioneren van de NOS. Het advies van de commissie richt zich voornamelijk op grote thema’s zoals diversiteit (variatie binnen de organisatie), pluriformiteit (variatie aan invalshoeken en meningen) en de aansluiting van de NOS bij de samenleving.

Ook Yvonne Zonderop, eerder als docent verbonden aan de Afdeling Journalistiek, is lid van de vijfkoppige commissie. De commissie staat onder voorzitterschap van Harry Kramer, de voormalig directeur media van het ministerie van OCW.

Laatst gewijzigd:29 november 2016 10:09
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...