Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hongaarse Filmavond: Postcards from Hungary

23 maart 2011

The Hungarian Studies at Finno-Ugric Department starts a series to introduce present Hungarian cultural life to wider public in Groningen.

On 23rd of March we show the Hungarian film Sex and Nothing Else (2004), one of the most successful movies that was appreciated by film critics as well as the public . (English subtitles)

The film shows us the inner circle of a theater in Budapest and follows the love story of the staged drama as it is somehow interwoven with the love stories of the actors and actresses. The comedy gives us an impression of the vivid artistic life in contemporary Budapest and raises such issues as: Can we gamble with our feelings? Can we play with „serious” life matters such as love, carrier and honesty?

Enjoy the movie in the cozy atmosphere of Cafe Van Diepen

 

Time

: at 7.00 pm on Wednesday March 23rd 2011

After short introduction we start showing the film at 7.30 pm

Place : Cafe Van Diepen , Gelkingestraat 40 Groningen
Entrance : free

 

Have a drink and have a film with us!

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:24

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Presentatie boek over archeologisch onderzoek De Onlanden

  Zuidelijk van de stad Groningen ligt een geliefd natuurgebied: De Onlanden. Het Groninger Instituut voor Archeologie van de RUG heeft hier afgelopen jaren uitgebreid onderzoek gedaan. De resultaten staan beschreven in het boek ‘Huisplaatsen in De Onlanden...

 • 20 september 2018

  Martijn Wieling gestart als bijzonder hoogleraar Nedersaksische/Groningse taal en cultuur

  Per 1 juli 2018 is Dr. Martijn Wieling benoemd tot bijzonder hoogleraar Nedersaksische / Groningse Taal en Cultuur. Wieling (Emmen, 1981) is universitair hoofddocent bij de opleiding Informatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij gaat gedurende...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...