Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Hongaarse Filmavond: Postcards from Hungary

23 maart 2011

The Hungarian Studies at Finno-Ugric Department starts a series to introduce present Hungarian cultural life to wider public in Groningen.

On 23rd of March we show the Hungarian film Sex and Nothing Else (2004), one of the most successful movies that was appreciated by film critics as well as the public . (English subtitles)

The film shows us the inner circle of a theater in Budapest and follows the love story of the staged drama as it is somehow interwoven with the love stories of the actors and actresses. The comedy gives us an impression of the vivid artistic life in contemporary Budapest and raises such issues as: Can we gamble with our feelings? Can we play with „serious” life matters such as love, carrier and honesty?

Enjoy the movie in the cozy atmosphere of Cafe Van Diepen

 

Time

: at 7.00 pm on Wednesday March 23rd 2011

After short introduction we start showing the film at 7.30 pm

Place : Cafe Van Diepen , Gelkingestraat 40 Groningen
Entrance : free

 

Have a drink and have a film with us!

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:24
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 06 juni 2018

  Nadruk op bloed, zweet en tranen veranderde medische wetenschap

  Bloed, urine, melk, zweet en sperma. Dat deze stoffen niet alleen voor medici, scheikundigen of biologen interessant zijn, bewijst de promotie van historicus Ruben Verwaal. Hij heeft onderzochthoe artsen de lichaamssappen bestudeerden in de achttiende...

 • 06 juni 2018

  Opgraving vroeg 18e-eeuws koopvaardijschip in de Noordoostpolder begonnen

  Met het blootleggen van een baardmankruik startte Burgemeester Aucke van der Werff van gemeente Noordoostpolder samen met maritiem archeoloog Yftinus van Popta woensdagmiddag de opgraving van een vroeg 18e-eeuws vrachtschip. De opgraving in agrarisch...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...