Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vooraanstaand historicus geëerd

22 maart 2011

Dr. Tity de Vries, universitair docent bij de vakgroep Eigentijdse Geschiedenis van de Rijksuniversiteit Groningen, ontvangt uit handen van de Organization of American Historian (OAH) de David Thelen Award 2010. Deze prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt voor het best gepubliceerde artikel op het gebied van Amerikaanse historie in een andere taal dan het Engels. Op zaterdag 19 maart bieden OAH President David A. Hollinger en President Elect Alice Kessler-Harris de award aan in Houston, Texas, tijdens de 104e jaarlijkse bijeenkomst van de organisatie.

Kijk hier voor het volledige bericht.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:51
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...