Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vooraanstaand historicus geëerd

22 maart 2011

Dr. Tity de Vries, universitair docent bij de vakgroep Eigentijdse Geschiedenis van de Rijksuniversiteit Groningen, ontvangt uit handen van de Organization of American Historian (OAH) de David Thelen Award 2010. Deze prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt voor het best gepubliceerde artikel op het gebied van Amerikaanse historie in een andere taal dan het Engels. Op zaterdag 19 maart bieden OAH President David A. Hollinger en President Elect Alice Kessler-Harris de award aan in Houston, Texas, tijdens de 104e jaarlijkse bijeenkomst van de organisatie.

Kijk hier voor het volledige bericht.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:51
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.