Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vooraanstaand historicus geëerd

22 maart 2011

Dr. Tity de Vries, universitair docent bij de vakgroep Eigentijdse Geschiedenis van de Rijksuniversiteit Groningen, ontvangt uit handen van de Organization of American Historian (OAH) de David Thelen Award 2010. Deze prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt voor het best gepubliceerde artikel op het gebied van Amerikaanse historie in een andere taal dan het Engels. Op zaterdag 19 maart bieden OAH President David A. Hollinger en President Elect Alice Kessler-Harris de award aan in Houston, Texas, tijdens de 104e jaarlijkse bijeenkomst van de organisatie.

 

Kijk hier voor het volledige bericht.

Meer informatie: Dr. Tity de Vries

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:24
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.