Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Letteren collega's in het nieuws...

17 maart 2011

Anne Bollmann

RTV Noord besteedde op woensdag 16 maart aandacht aan het feit dat er nog maar weinig scholieren Duits kiezen in hun vakkenpakket en het aantal Duitse studenten aan de universiteit eveneens afneemt. Anne Bollmann, universitair docent Duitse taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen, werd hierover geinterviewd.

Lees hier het opinie stuk van Anne Bollmann op de RUG website.

Wim Vuijk en Joost Herman

Wim Vuijk (Communicatie- en Informatiewetenschappen) en Joost Herman (Humanitarian Action) waren op donderdagochtend 17 maart te beluisteren tijdens het Radio 1 journaal i.v.m. met communicatie (in het bijzonder sociale media) en humanitaire acties tijdens crises, zoals nu in Japan. Om de interviews terug te luisteren gaat u naar: http://www.radio1.nl/terugluisteren . Kijk onder de uitzending tussen 8.00 - 9.00 uur, v.a. 38.47 voor het interview met Wim Vuijk en tussen 9.00 - 10.00 uur, v.a. 19.00 voor het interview met Joost Herman.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:53

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.