Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Letteren collega's in het nieuws...

17 maart 2011

Anne Bollmann

RTV Noord besteedde op woensdag 16 maart aandacht aan het feit dat er nog maar weinig scholieren Duits kiezen in hun vakkenpakket en het aantal Duitse studenten aan de universiteit eveneens afneemt. Anne Bollmann, universitair docent Duitse taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen, werd hierover geinterviewd.

Lees hier het opinie stuk van Anne Bollmann op de RUG website.

Wim Vuijk en Joost Herman

Wim Vuijk (Communicatie- en Informatiewetenschappen) en Joost Herman (Humanitarian Action) waren op donderdagochtend 17 maart te beluisteren tijdens het Radio 1 journaal i.v.m. met communicatie (in het bijzonder sociale media) en humanitaire acties tijdens crises, zoals nu in Japan. Om de interviews terug te luisteren gaat u naar: http://www.radio1.nl/terugluisteren . Kijk onder de uitzending tussen 8.00 - 9.00 uur, v.a. 38.47 voor het interview met Wim Vuijk en tussen 9.00 - 10.00 uur, v.a. 19.00 voor het interview met Joost Herman.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:53

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

  De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het interview vertelt Van de Haar onder andere over de...

 • 08 januari 2019

  Het licht voor literatuur aansteken

  Mathijs Sanders leeft ín en mét literatuur en draagt dat uit waar hij kan. Als hoogleraar moderne Nederlandse letterkunde kan hij er bovendien ván leven. Hij beschouwt zichzelf als een geluksvogel. ‘Ik zou niks anders willen doen.’

 • 18 december 2018

  Populisme bestormt de hitlijsten

  De Top 2000-tijd breekt weer aan: sommigen haten de uitzending, voor anderen mag het nog wel langer duren. De samenstelling van deze lijst ‘beste’ popnummers is onlosmakelijk verbonden met lobby’s om nummers hoog in de lijst te krijgen. Waarom vinden...