Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Letteren collega's in het nieuws...

17 maart 2011

Anne Bollmann

RTV Noord besteedde op woensdag 16 maart aandacht aan het feit dat er nog maar weinig scholieren Duits kiezen in hun vakkenpakket en het aantal Duitse studenten aan de universiteit eveneens afneemt. Anne Bollmann, universitair docent Duitse taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen, werd hierover geinterviewd.

Lees hier het opinie stuk van Anne Bollmann op de RUG website.

Wim Vuijk en Joost Herman

Wim Vuijk (Communicatie- en Informatiewetenschappen) en Joost Herman (Humanitarian Action) waren op donderdagochtend 17 maart te beluisteren tijdens het Radio 1 journaal i.v.m. met communicatie (in het bijzonder sociale media) en humanitaire acties tijdens crises, zoals nu in Japan. Om de interviews terug te luisteren gaat u naar: http://www.radio1.nl/terugluisteren . Kijk onder de uitzending tussen 8.00 - 9.00 uur, v.a. 38.47 voor het interview met Wim Vuijk en tussen 9.00 - 10.00 uur, v.a. 19.00 voor het interview met Joost Herman.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:53

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 10 oktober 2018

  Studenten bouwen mesohut

  In deze video vertellen studenten wat er zo interessant is aan mesolithische (Midden-Steentijd) onderkomens van ca. 7000 jaar geleden en waarom de experimentele archeologie een bijzonder inzichtelijke en verbazingwekkende subdiscipline is.