Letteren collega's in het nieuws...

17 maart 2011

Anne Bollmann

RTV Noord besteedde op woensdag 16 maart aandacht aan het feit dat er nog maar weinig scholieren Duits kiezen in hun vakkenpakket en het aantal Duitse studenten aan de universiteit eveneens afneemt. Anne Bollmann, universitair docent Duitse taal en cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen, werd hierover geinterviewd.

Lees hier het opinie stuk van Anne Bollmann op de RUG website.

Wim Vuijk en Joost Herman

Wim Vuijk (Communicatie- en Informatiewetenschappen) en Joost Herman (Humanitarian Action) waren op donderdagochtend 17 maart te beluisteren tijdens het Radio 1 journaal i.v.m. met communicatie (in het bijzonder sociale media) en humanitaire acties tijdens crises, zoals nu in Japan. Om de interviews terug te luisteren gaat u naar: http://www.radio1.nl/terugluisteren . Kijk onder de uitzending tussen 8.00 - 9.00 uur, v.a. 38.47 voor het interview met Wim Vuijk en tussen 9.00 - 10.00 uur, v.a. 19.00 voor het interview met Joost Herman.

Laatst gewijzigd:05 april 2018 11:53