Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Daniël Boer benoemd tot adjunct-hoogleraar Theoretische subatomaire fysica

01 maart 2011
Daniël Boer
Daniël Boer
Daniël Boer, universitair hoofddocent aan het KVI, is op 1 februari 2011 benoemd tot adjunct hoogleraar Theoretische subatomaire fysica.
 
Daniël Boer (1969) studeerde Fysica aan de Universiteit Utrecht. Hij werkte als FOM-promovendus (OIO) aan het NIKHEF in Amsterdam en promoveerde in 1998 aan de Vrije Universiteit Amsterdam op een proefschrift met de titel Azimuthal Asymmetries in Hard Scattering Processes. Daarna werkte hij als postdoc aan het Brookhaven National Laboratory (VS) en als KNAW-fellow en universitair docent aan de VU Amsterdam. Boer is sinds 2009 verbonden aan het KVI.
 
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:24

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.