Daniël Boer benoemd tot adjunct-hoogleraar Theoretische subatomaire fysica

01 maart 2011
Daniël Boer
Daniël Boer, universitair hoofddocent aan het KVI, is op 1 februari 2011 benoemd tot adjunct hoogleraar Theoretische subatomaire fysica.

Daniël Boer (1969) studeerde Fysica aan de Universiteit Utrecht. Hij werkte als FOM-promovendus (OIO) aan het NIKHEF in Amsterdam en promoveerde in 1998 aan de Vrije Universiteit Amsterdam op een proefschrift met de titel Azimuthal Asymmetries in Hard Scattering Processes. Daarna werkte hij als postdoc aan het Brookhaven National Laboratory (VS) en als KNAW-fellow en universitair docent aan de VU Amsterdam. Boer is sinds 2009 verbonden aan het KVI.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:24