Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Cointegration, long-run structural modelling and weak exogeneity

30 maart 2011
Jan Jacobs
Jan Jacobs

The new FEB Publication of the Month is dedicated to the article ‘Cointegration, long-run structural modelling and weak exogeneity: Two models of the UK economy’, by Dr Jan Jacobs. He and Kenneth Wallis (University of Warwick and holder of an honorary doctorate from the University of Groningen) have published the article in the Journal of Econometrics. ‘I am extremely proud of this paper’, says Jacobs.

Read more...

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 12:01

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...