Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Cointegration, long-run structural modelling and weak exogeneity

30 maart 2011
Jan Jacobs
Jan Jacobs

The new FEB Publication of the Month is dedicated to the article ‘Cointegration, long-run structural modelling and weak exogeneity: Two models of the UK economy’, by Dr Jan Jacobs. He and Kenneth Wallis (University of Warwick and holder of an honorary doctorate from the University of Groningen) have published the article in the Journal of Econometrics. ‘I am extremely proud of this paper’, says Jacobs.

Read more...

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 12:01
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...