Harry Garretsen vanaf 1 maart 2011 decaan Faculteit Economie en Bedrijfskunde

01 maart 2011
Professor Garretsen

Sinds 1 maart 2011 is prof.dr. J.H. (Harry) Garretsen de nieuwe decaan van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde (FEB) voor de komende vijf jaar. Garretsen volgt professor Elmer Sterken op, die Rector Magnificus van de Rijksuniversiteit Groningen is geworden.

Professor Garretsen is hoogleraar International Economics and Business. Hij studeerde economie in Groningen en promoveerde in 1991 aan de RUG. Daarna werkte hij bij De Nederlandsche Bank en was hij hoogleraar economie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en de Universiteit Utrecht.

Harry Garretsen is bovendien visiting fellow aan de University of Cambridge en research fellow bij het CESifo Instituut in München. Verder is hij plaatsvervangend kroonlid van de SER en academic partner van het CPB.

Laatst gewijzigd:16 februari 2018 11:55