Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

René Veenstra: interview in Het Parool van 24 februari jl.

28 februari 2011

In Het Parool van 24 februari jl. wordt René Veenstra geïnterviewd over de introductie in Nederland van het Finse antipestprogramma Kiva en over pestgedrag.

Lees pagina 1

Lees pagina 2

Laatst gewijzigd:22 juni 2016 14:24

Meer nieuws

 • 23 oktober 2018

  Kennis als fundament

  Wat heeft wetenschap te bieden als de geloofwaardigheid van de wereld om je heen is weggevallen? Als je je niet meer thuis voelt op eigen bodem, in een huis dat niet veilig is? Volgens Tom Postmes, hoogleraar sociale psychologie, moet wetenschap voor...

 • 09 oktober 2018

  Er gaat al 80 jaar niets boven de Groningse sociologen

  De afdeling Sociologie van de Rijksuniversiteit Groningen bestaat 80 jaar. Dit viert de afdeling met studenten, stafleden en alumni op vrijdag 12 oktober met een feestelijk programma in het Grand Theater in Groningen.

 • 08 oktober 2018

  Onder de 1,5 graad temperatuurstijging: ‘Met snel en daadkrachtig handelen kan het nog’

  De temperatuurstijging wereldwijd onder de anderhalve graad houden: het heeft veel voordelen en het kan nog, maar dan moeten we snel en daadkrachtig optreden. Dat concludeert het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) in haar laatste rapport,...