Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Informatiekunde voorspelt de Statenverkiezingen met Twitter

28 februari 2011
Informatiekunde voorspelt de Statenverkiezingen met Twitter

Informatiekunde heeft een website gemaakt waar op basis van aantallen Twitterberichten wordt voorspeld wat de resultaten zullen zijn van de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 2 maart 2011. De website wordt gedemonstreerd op een scherm in de kantine van het Harmoniegebouw op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart. Op de verkiezingsdag, woensdag 2 maart, staat het scherm bij Journalistiek, naast kamer 13.0007 (nabij Weberfoyer). De website is ook te bekijken op http://ifarm.nl/ps2011

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 11:20

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Machtige partijen bepalen beeld verleden op social media

  Het zijn de gebruikers met de meeste ervaring en gezag die bepalen hoe belangrijke verhalen op online platformen beklijven. Zo maken mainstream media op YouTube de meeste zichtbaar blijvende filmpjes en weerhoudt op Wikipedia een handjevol redacteuren...

 • 12 maart 2018

  Prof. Jensma over de Dag van de Grunneger Toal

  Prof. Goffe Jensma over de Dag van de Grunneger Toal.

 • 08 maart 2018

  3 topmasters bij de Faculteit der Letteren

  In de Keuzegids 2018 hebben drie masteropleidingen van de Faculteit der Letteren het label Topopleiding gekregen. De masters Kunst en Cultuurwetenschappen, Europese Studies en Archeologie (research) behoren hiermee tot de beste van het land.