Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Jan Kornelis Dijkstra introduces movie 'Elephant' - Studium Generale, February 28, Academiegebouw

22 februari 2011

On Monday, February 28, Faculty Lecturer of the Year 2010 Jan Kornelis Dijkstra will introduce 'Elephant' (Gus van Sant, 2008).  This movie is one out of four, organised by Studium Generale, about the theme Crime and Punishment. Time and location: 19.30 hours, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen.

Tickets: 2,50 euro, free admission for students.

Laatst gewijzigd:22 juni 2016 15:07

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...