Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vakdocenten ontmoeten elkaar op de Dag van Taal, Kunsten en Cultuur

03 februari 2011

Vrijdag 4 februari vindt voor de tiende keer de Dag van Taal, Kunsten en Cultuur plaats. Een jaarlijks terugkerend en succesvol evenement waarvoor zich dit jaar meer dan 280 leraren uit het voortgezet onderwijs hebben ingeschreven.

Op deze studiedag voor vo-docenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV gaat een keur aan sprekers in op de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen op de vakgebieden. Hierbij is volop aandacht voor toepassingen in het voortgezet onderwijs. Verspreid over dag vinden er in en rond het Academiegebouw in Groningen 40 bijeenkomsten plaats. Joost Zwagerman zal een plenaire lezing verzorgen.

De organisatie van deze studiedag is in handen van het UOCG, de Faculteit der Letteren en het Expertisecentrum taal, onderwijs en communicatie (Etoc).

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:24

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 13 november 2018

  De toekomst is digitaal, nu jij nog

  Voor zijn promotieonderzoek naar de geschiedschrijving van de Leeuwarder Courant analyseerde Marcel Broersma jaren geleden vergeeld krantenpapier. Door de intrede van digitalisering verschoof zijn onderzoek naar sociale media, nieuwe vormen van mediagebruik...

 • 12 november 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018

  Aletta Westra wint Stimuleringsprijs Autisme 2018