Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vakdocenten ontmoeten elkaar op de Dag van Taal, Kunsten en Cultuur

03 februari 2011

Vrijdag 4 februari vindt voor de tiende keer de Dag van Taal, Kunsten en Cultuur plaats. Een jaarlijks terugkerend en succesvol evenement waarvoor zich dit jaar meer dan 280 leraren uit het voortgezet onderwijs hebben ingeschreven.

Op deze studiedag voor vo-docenten Nederlands, klassieke en moderne vreemde talen en CKV gaat een keur aan sprekers in op de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen op de vakgebieden. Hierbij is volop aandacht voor toepassingen in het voortgezet onderwijs. Verspreid over dag vinden er in en rond het Academiegebouw in Groningen 40 bijeenkomsten plaats. Joost Zwagerman zal een plenaire lezing verzorgen.

De organisatie van deze studiedag is in handen van het UOCG, de Faculteit der Letteren en het Expertisecentrum taal, onderwijs en communicatie (Etoc).

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:24

Meer nieuws

 • 12 februari 2019

  Het klimaatverdriet van Maarten Loonen

  De klimaatverandering op Spitsbergen; Maarten Loonen maakt het al jaren aan den lijve mee. Hij kan uren vertellen over ganzen, rendieren en gletsjers, over de onmetelijke en ons onbekende natuur. Maar het meest raakt hem de klimaatklok die voorttikt...

 • 12 februari 2019

  Eredoctoraten voor Titia de Lange en Philipp Blom

  De Rijksuniversiteit Groningen reikt tijdens de lustrumweek in juni 2019 eredoctoraten uit aan prof. dr. Titia de Lange en dr. Philipp Blom. Historicus Blom ontvangt het eredoctoraat op voordracht van prof. dr. Ann-Sophie Lehmann van de Faculteit der...

 • 07 februari 2019

  Gerrit Krolprijs voor beste Nederlandstalige essay

  De Rijksuniversiteit Groningen bestaat in 2019 405 jaar. Om dit te vieren roept het Talencentrum, in samenwerking met de Faculteit der Letteren, de Gerrit Krolprijs in het leven.