Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Meld je aan voor Eén Dag Student!

03 februari 2011

‘Een dag student’ is bedoeld voor ‘gevorderde’ kiezers die ook na een bezoek aan voorlichtingsevenementen als de Voorlichtingsdag en de Open dag op locatie nog niet helemaal zeker zijn van hun studiekeuze. Herken jij je hierin? Meld je dan aan voor Eén Dag Student!

Op een Eén Dag Student volg je een hoor en werkcollege, krijg je een rondleiding en spreek je met de studenten en docenten van de opleiding. Het programma is op de locatie van de opleiding zelf. Je ziet dus meteen waar je komt te studeren en proeft de sfeer!

Ga naar de opleiding van jouw keuze voor meer informatie over en aanmelding voor Eén Dag Student

Wees er snel bij want vol=vol!
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 20 februari 2018

  Zelforganisatie onderwaterplanten houdt rivieren gezond

  Onderwaterplanten spelen een essentiële rol om rivieren en waterlopen gezond te houden. Biologe Loreta Cornacchia van het Koninklijk Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) ondervond dat de waterplant sterrenkroos een regelmatig verspreid 'klonterig'...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...