Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Meld je aan voor Eén Dag Student!

03 februari 2011

‘Een dag student’ is bedoeld voor ‘gevorderde’ kiezers die ook na een bezoek aan voorlichtingsevenementen als de Voorlichtingsdag en de Open dag op locatie nog niet helemaal zeker zijn van hun studiekeuze. Herken jij je hierin? Meld je dan aan voor Eén Dag Student!

Op een Eén Dag Student volg je een hoor en werkcollege, krijg je een rondleiding en spreek je met de studenten en docenten van de opleiding. Het programma is op de locatie van de opleiding zelf. Je ziet dus meteen waar je komt te studeren en proeft de sfeer!

Ga naar de opleiding van jouw keuze voor meer informatie over en aanmelding voor Eén Dag Student

Wees er snel bij want vol=vol!
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12

Meer nieuws

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 05 november 2018

  TOP NWO grant voor prof. dr. Slotboom

  Professor dr. Dirk Slotboom heeft een TOP-grant van € 780.000 toegekend gekregen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Het bedrag is voor zijn onderzoek naar de werking van transporteiwitten. Al sinds 1995, toen zijn...

 • 31 oktober 2018

  Sterrenkundigen vinden de reus die de jonge Melkweg zijn vorm gaf

  Ongeveer tien miljard jaar geleden vond een samensmelting plaats van de Melkweg en een ander sterrenstelsel. De meeste sterren in de halo van de Melkweg zijn afkomstig van dit tweede stelsel, dat de naam Gaia-Enceladus heeft gekregen, en dat ook de...