Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Meld je aan voor Eén Dag Student!

03 februari 2011

‘Een dag student’ is bedoeld voor ‘gevorderde’ kiezers die ook na een bezoek aan voorlichtingsevenementen als de Voorlichtingsdag en de Open dag op locatie nog niet helemaal zeker zijn van hun studiekeuze. Herken jij je hierin? Meld je dan aan voor Eén Dag Student!

Op een Eén Dag Student volg je een hoor en werkcollege, krijg je een rondleiding en spreek je met de studenten en docenten van de opleiding. Het programma is op de locatie van de opleiding zelf. Je ziet dus meteen waar je komt te studeren en proeft de sfeer!

Ga naar de opleiding van jouw keuze voor meer informatie over en aanmelding voor Eén Dag Student

Wees er snel bij want vol=vol!
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12

Meer nieuws