Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Meld je aan voor Eén Dag Student!

03 februari 2011

‘Een dag student’ is bedoeld voor ‘gevorderde’ kiezers die ook na een bezoek aan voorlichtingsevenementen als de Voorlichtingsdag en de Open dag op locatie nog niet helemaal zeker zijn van hun studiekeuze. Herken jij je hierin? Meld je dan aan voor Eén Dag Student!

Op een Eén Dag Student volg je een hoor en werkcollege, krijg je een rondleiding en spreek je met de studenten en docenten van de opleiding. Het programma is op de locatie van de opleiding zelf. Je ziet dus meteen waar je komt te studeren en proeft de sfeer!

Ga naar de opleiding van jouw keuze voor meer informatie over en aanmelding voor Eén Dag Student

Wees er snel bij want vol=vol!
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12

Meer nieuws

 • 16 mei 2018

  Het nut van algen boven water

  Tussen de Bahama’s en Ierland goten algenonderzoeksters Maria van Leeuwe en Jacqueline Stefels van de RUG honderden liters oceaanwater door hun filters. Ze voeren op onderzoeksschip de Pelagia een etappe van de NICO-expeditie mee. Het Netherlands Initiative...

 • 09 mei 2018

  Petra Rudolf gekozen tot nieuwe voorzitter European Physical Society

  RUG-hoogleraar Experimentele Vaste Stof Fysica Petra Rudolf is verkozen tot 'president' van de European Physical Society (EPS). Met ingang van april 2019 zal zij deze organisatie, die natuurkundige vakverenigingen in heel Europa (inclusief Turkije en...

 • 08 mei 2018

  Professor Sijbren Otto wint eervolle Royal Society of Chemistry Award

  Aan hoogleraar Systeemchemie Sijbren Otto van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) is de Supramolecular Chemistry Award 2018 van de Britse Royal Society of Chemistry toegekend. Otto ontvangt deze tweejaarlijkse prijs voor zijn bijdrage aan het onderzoek...