Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Meld je aan voor Eén Dag Student!

03 februari 2011

‘Een dag student’ is bedoeld voor ‘gevorderde’ kiezers die ook na een bezoek aan voorlichtingsevenementen als de Voorlichtingsdag en de Open dag op locatie nog niet helemaal zeker zijn van hun studiekeuze. Herken jij je hierin? Meld je dan aan voor Eén Dag Student!

Op een Eén Dag Student volg je een hoor en werkcollege, krijg je een rondleiding en spreek je met de studenten en docenten van de opleiding. Het programma is op de locatie van de opleiding zelf. Je ziet dus meteen waar je komt te studeren en proeft de sfeer!

Ga naar de opleiding van jouw keuze voor meer informatie over en aanmelding voor Eén Dag Student

Wees er snel bij want vol=vol!
Laatst gewijzigd:31 januari 2017 23:12

Meer nieuws

 • 02 augustus 2018

  Zeer uitzonderlijk eiwit biedt mogelijkheden voor nieuwe antibiotica

  Een onderzoeksgroep van de RUG onder leiding van Dirk Slotboom heeft een bijzonder eiwit ontdekt dat mogelijk een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van nieuwe antibiotica. De bevindingen zijn op 2 augustus gepubliceerd in het tijdschrift Nature...

 • 24 juli 2018

  De natuur weet antwoord

  Spreeuwen en mieren presteren met minimaal denkvermogen iets wat voor de slimste robots te ingewikkeld is: functioneren als een collectief. Daarom spiekt hoogleraar Ming Cao graag bij de natuur.

 • 23 juli 2018

  Drie jonge onderzoekers naar buitenlandse topinstituten met Rubicon-beurs

  Drie veelbelovende, pas gepromoveerde RUG-wetenschappers gaan dankzij het programma Rubicon van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) twee jaar onderzoek doen aan buitenlandse topinstituten. Het gaat om Mayra Diosa-Toro, Machteld...