Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Dr. U. Yeliz Eseryel wins Emerald/EFMD Outstanding Doctoral Research Award

03 februari 2011
U. Yeliz Eseryel
U. Yeliz Eseryel

Emerald publishers awarded FEB researcher Dr. U. Yeliz Eseryel with the 2010 Outstanding Doctoral Research award for her thesis: “Leadership Behaviors and Perception in Self-Managing Virtual Teams”. The prize was sponsored by the Leadership & Organization Development Journal and includes €750, and the prospect of an offer of publication in the journal.

Eseryel got her PhD in Information Science and Technology, from the Syracuse University School of Information Studies, New York. Her prize winning dissertation research is on leadership dynamics in self-managing virtual teams. She specifically studied Open Source Software development teams. In a longitudinal study she followed a number of teams for a couple of years.

Dr. U. Yeliz Eseryel currently works at the Department of Business and ICT where she continues her work on Open Source Software development teams and on leadership in virtual teams. She believes the unique behaviors she identified may be relevant to other virtual teams. Therefore she welcomes collaborators who may have access to other types of teams (especially in organizations) to further explore leadership topics.

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 15:52
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...