Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bedrijfskundig symposium met internationale 'productiviteitsgoeroe' Rajan Suri

01 februari 2011

‘Continu verbeteren’ is een centraal concept in succesvolle bedrijfsvoering. Daarbij is het streven zo min mogelijk te verspillen, ofwel 'lean' te werken. Het Lean Operations Research Center (LO-RC) van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert op 11 februari een symposium over lean thinking, onderzoek én praktijk, en verwelkomt daar onder meer Professor Rajan Suri van de University of Wisconsin.

Suri is een goeroe op het gebied van productiviteitsverbetering. Het internationale tijdschrift Industry Week heeft hem onlangs opgenomen in de Manufacturing Hall of Fame, waar hij staat tussen bekende mensen als Michael Dell (Oprichter van Dell Computer), Rich Teerlink (voormalig CEO van Harley-Davidson) en Steve Jobs (Apple).

Suri is een veelgevraagd spreker op symposia en is adviseur van vele kleine en grote bedrijven. De grondgedachte van het Quick Response Manufacturing (QRM) Center dat hij oprichtte, is dat een bedrijf zich primair moet richten op het verkorten van de orderdoorlooptijd en dat dan automatisch de kostprijs omlaag gaat. De reactiesnelheid en flexibiliteit van organisaties moet daarom groot zijn.

Voor meer informatie

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 15:50
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...