Bedrijfskundig symposium met internationale 'productiviteitsgoeroe' Rajan Suri

01 februari 2011

‘Continu verbeteren’ is een centraal concept in succesvolle bedrijfsvoering. Daarbij is het streven zo min mogelijk te verspillen, ofwel 'lean' te werken. Het Lean Operations Research Center (LO-RC) van de Rijksuniversiteit Groningen organiseert op 11 februari een symposium over lean thinking, onderzoek én praktijk, en verwelkomt daar onder meer Professor Rajan Suri van de University of Wisconsin.

Suri is een goeroe op het gebied van productiviteitsverbetering. Het internationale tijdschrift Industry Week heeft hem onlangs opgenomen in de Manufacturing Hall of Fame, waar hij staat tussen bekende mensen als Michael Dell (Oprichter van Dell Computer), Rich Teerlink (voormalig CEO van Harley-Davidson) en Steve Jobs (Apple).

Suri is een veelgevraagd spreker op symposia en is adviseur van vele kleine en grote bedrijven. De grondgedachte van het Quick Response Manufacturing (QRM) Center dat hij oprichtte, is dat een bedrijf zich primair moet richten op het verkorten van de orderdoorlooptijd en dat dan automatisch de kostprijs omlaag gaat. De reactiesnelheid en flexibiliteit van organisaties moet daarom groot zijn.

Voor meer informatie

Laatst gewijzigd:12 februari 2018 15:50